*** Laatste Nieuws! ***

De nieuwe cursussen gaan weer van start (9 februari'22) 

Na de lockdown door Corona van een paar maanden is het heel fijn om weer les te kunnen geven! 

Met ons enthousiasme, de drive om jullie zo goed mogelijk te helpen en onze persoonlijke aandacht ontvangen we jullie graag weer bij zoals vanouds op onze locatie in Elim.  

 Bij Go with the Flow Hondenschool kan je terrecht voor de volgende cursussen: Puppytraining en diverse Basistrainingen. Ook is het mogelijk om je op te geven voor de actieve hondensporten Agility en Hoopers. Voor de allrounders of juist voor de mensen die eerst willen ontdekken wat echt bij zijn of haar hond past is er een Sport & Spel cursus waar je met de verschillende vormen van hondensport gaat kennismaken in combinatie met gehoorzaamheid en spel. Daarnaast bieden we regelmatig leuke workshops aan.

Je kunt bij ons terecht met je pup, puber en volwassen (senior) hond. Alle rassen zijn welkom! We vinden het belangrijk dat iedereen op een plezierige en leuke manier met zijn of haar hond kan trainen. Onze groepen zijn klein en er staan altijd twee gecertificeerde instructeurs voor de groep. In de lessen is er veel ruimte voor individuele aandacht. Er wordt gebruik gemaakt van positieve en een druk vrije trainingsmethode. 

Zo wordt kennismaken en trainen bij Go with the Flow Hondenschool nog leuker! 

Klik hier voor het inschrijfformulier

Graag tot snel! 

Melanie en Rina 

 
home1
home2
home3

Go with the Flow Hondenschool is.... fun, actief, samen met je hond, creatief, een goede band met je hond opbouwen en vooral plezier......héél véél plezier!

Meer info Inschrijven

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte!