Sport & Spel "Samen actief"

Deze cursus is bedoeld om samen te ontdekken wat bij jou en je hond past en wat jullie vooral heel veel plezier geeft. Diverse sport en spel elementen worden gecombineerd me met andere oefeningen. Elke les is weer anders! Er wordt rekening gehouden met de leeftijd van de honden en we passen daar waar nodig de oefeningen aan. Iedereen traint kan trainen op zijn of haar eigen niveau. 

Tijdens de lessen gaan we onder andere diverse hindernissen aanleren uit verschillende hondensporten zoals bv Hoopers en Agility. Maken we kennis met Dogfrisbee, gaan we ook Zoeken en Speuren, houden we ons bezig met Balans en Coördinatie, gaan we Apporteren en leren we diverse Trucs aan bij je hond. Deze leuke Sport en Spel elementen worden gecombineerd met een aantal verschillende oefeningen die jullie al kennen vanuit de puppytraining of de basistraining. Uiteraard net even een stapje uitdagender. Kort samengevat: eigenlijk te veel om op te noemen, en voor elk wat wils. Deze diversiteit in oefeningen zorgt voor een ideale mix tijdens de lessen, geen les is hetzelfde, jullie gaan je niet vervelen. Je leert samen werken, jullie band samen wordt hechter en natuurlijk is het ook leuk om lekker actief bezig te zijn samen. Deze cursus is ook een de ideale voorbereiding voor de sportcursussen Agility of Hoopers.

Load Style
 

 

Info Lessen

De cursus Sport & Spel wordt gegeven op dinsdag of woensdagavond. Een cursus bestaat uit 8 lessen van ongeveer 1 uur en de kosten hiervoor zijn €75,00. We hanteren kleine trainingsgroepen van maximaal 6 cursisten.   

Elke les is weer anders. We  houden ook graag rekeningen met de eigen inbreng en wensen van de cursisten, hierdoor is ook elk cursusblok weer heel verschillend. 

Enthousiast geworden en wil je je graag opgeven voor deze cursus? Klik dan hier voor het inschrijffomulier. En dan zien we jullie graag snel! 

Je kunt je inschrijven voor deze cursus als je hond minimaal 6 maanden is. Bij voorkeur hebben jullie de basistraining samen afgerond. Is dit niet zo, overleg dan eerst even met ons. In overleg is er meestal wel iets mogelijk.